Wednesday 18 March 2020

GoCamp 2020

Новий план проведення мовних таборів 
GoCamp 2020


Доброго дня, колеги!
Як і обіцяли раніше, ми готові повідомити вам оновлену інформацію щодо тренінгу для вчителів 2020 та деталі щодо таборів GoCamp. 
Враховуючи глобальне поширення вірусу Covid-19, задля безпеки дітей, вчителів та волонтерів, наша команда розробила новий план проведення мовних таборів GoCamp 2020.

Ми провели консультації з Міністерством освіти і науки України та нашими ключовими партнерами. Наш пріоритет – здоров’я та безпека всіх учасників програми GoCamp, а це – діти та вчителі з 500 українських шкіл та міжнародні волонтери з понад 70 країн світу.

Отже, новий графік GoCamp 2020:
  • Великий тренінг для вчителів – орієнтовно друга половина серпня
  • Перша сесія GoCamp Afterschool у школах  7-18 вересня
  • Друга сесія GoCamp, табори на осінніх канікулах  26 жовтня - 6 листопада
Школам надається можливість перенести дати таборів, відвідати тренінг для вчителів, або ж відмовитися від участі. Для цього просимо вас заповнити коротку анкету.
Додатково:
  • Усі школи, які оберуть одну із вище зазначених сесій автоматично будуть запрошені на тренінг для вчителів.
  • Усі школи, які раніше реєструвалися на вересневу сесію GoCamp Afterschool також заповнюйте заявку, навіть якщо дати залишаються незмінними, будь ласка, оберіть їх ще раз.
  • Також є варіант для вчителів взяти участь у тренінгу без проведення GoCamp восени 2020. 

Ми уважно слідкуємо за розвитком ситуації, турбуємось про здоров’я та безпеку наших учасників – будемо оперативно повідомляти про будь-які можливі зміни у програмі.
Якщо у вас виникнуть додаткові питання, зверніться до нас за подальшою інформацією по емейлу join@goglobal.com.ua, або телефонуйте за номером: +380678146417.
Також, запрошуємо вас приєднатися до нашої Viber групи GoCamp 2020, а також до нашої Facebook групи GoCamp Schools: https://www.facebook.com/groups/1134008910061868/, щоб завжди бути в курсі найактуальнішої інформації.

З повагою,
Команда GoCamp

No comments:

Post a Comment